zondag om 14:00 · Centrum

Straatanimatiefestival

Straatartiesten uit binnen- en buitenland bezorgen de toevallige passant heerlijke momenten!

Sweet as Candy

Laat je betoveren door deze lieve en kleurrijke meisjes op stelten. Ze hebben hun naam niet gestolen, ze zijn letterlijk om op te eten!

Cirkids

Zij kleuren de straten met speelse acrobatieën, stuntelige touwnummers, clowneske toestanden … Soms mag je alleen maar kijken en soms mag je ook meedoen met dit bijzondere circus.

Mr. Sousa & The Barracudas

De Barracudas zijn doortrapt en dorstig naar funky muziek. Met hun krachtige kaken spelen ze muziek om voor te sterven. Verfijnd en van de haak. Gelukkig zijn ze in het bijzijn van Mr. Sousa onschadelijk en niet gevaarlijk.

Shake That Body

De grappige en expressieve Marcel laat zich helemaal gaan op funky beats. Zijn acrobatische draaibewegingen in het cyrwiel bezorgen de toeschouwers grote ogen, klappende handen en een lach op het gezicht.

Beet!

Twee vrolijke vissers wachten al jaren op een grote vangst. Plots hebben ze beet! Is het een vis? Of misschien een voorbijganger die toehapt? Eén ding is zeker: ze vissen niet achter het net.

Pizza Mama Marina

De houtoven staat heet, de pittige passata staat klaar en het deeg is uitgerold. De vier zonen van Mama Marina staan klaar om hun restaurant te openen en de eerste gasten, ook jou, te ontvangen. Interactief muzikaal theaterfestijn met pizza in de hoofdrol.

 

En nog zoveel meer …

 

Gratis toegang